Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret johtavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoisuutemme takaa sen, että tarjoamme aina parasta autovuokrausta. Meidän paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokraus asioissa.

Valikoimaamme kuuluvat henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila- autot, maasturit sekä kuorma-autot. Takaamme, että autot ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasingtarpeissa.

Toimimme läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden, autoliikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Jos tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin järjestämme sijaisauton toivomaanne paikkaan. Scandia Rent toimii yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.