Joro valmistaa tulevaisuuden tilanjakotuotteita, joiden avulla tiloista saadaan toimivia ja kiinnostavia. Joron lupaus Create your own space tarkoittaa mahdollisuutta luoda oma henkilökohtainen tila. Se antaa myös mahdollisuuden toteuttaa helpostimuunneltavia tiloja yksityiseen tai yhteiseen käyttöön. Tuotteemme palvelevat tilansuunnittelijaa, joka näkee jos suunnitteluvaiheessa yrityksen, perheen tai lapsiryhmän tilatarpeiden muutokset tulevien vuosien aikana.

Joron tuotteet on suunniteltu huollettaviksi, helposti puhdistettaviksi ja pinnoiltaan uusittaviksi. Ennen kaikkea ne ottavat kantaa tilan tuottavuuteen, niiden tulee tukea käyttäjän tarvetta hiljaisuuteen, yhteisöllisyyteen tai toiminnallisuuteen.

Artic Store on yhteistyökumppanimme joka valmistaa verhoja moneen eri käyttö tarkoitukseen. Myös markiisit ovat suuri osa heidän valikoimaansa.